Наркоман обра оборота на магазин за дрехи, докато приятелката му разсейва продавачката. 60-годишен хванат на вратата на хипермаркет да изнася храна и алкохол

Хванаха крадци на магазин за дрехи.

Кражбата  е извършена на 11 октомври тази година, когато момче и момиче влезли в магазин за дрехи на ул. „Кракра“. Жената заговорила продавачката, а мъжът бръкнал в касата и откраднал сумата от 48 лева. В резултат на проведените оперативно-издирвателни и пороцесуално-следствени действия е установен извършителя – 27-годишният В.Л. от гр. Перник. Мъжът е криминално проявен, познат с нанасяне на телесна повреда, наркотични вещества и кражби. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Бързо производство за кражба от голям магазин е започнато в Перник.

Вчера, във Второ РУ бил подаден сигнал от управителката на търговски обект, че са задържали мъж след касова зона, опитал се да открадне хранителни продукти и алкохол. Пристигналите на място полицаи идентифицирали 60-годишният А.К. от областния град. Наложено му е полицейско задържане за срок от 24 часа. Процесуално-следствените действия продължават.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply