Не пропускайте, ако сте в нужда! Ден на отворените врати и безплатни прегледи за пациенти на диализа в Перник

Тази събота от 16,00 до 18,00 часа пациенти с бъбречна недостатъчност могат да посетят и да се запишат за безплатна консултация в новия Диализен център Перник, научи ZaPernik.com.

Ден на отворените врати за пациенти с хронична бъбречна недостатъчност ще се проведe в Диализен център Перник от 16,00 до 18,00 часа тази събота на 22 октомври 2016. Освен възможността да се посети и разгледа наскоро откритото лечебно заведение, пациентите на диализа ще могат да се срещнат и разговарят с медицинския екип и да планират безплатна консултация. Диализен център Перник се намира на адрес: гр. Перник, ул. Златоград 1.

Всеки вторник от 15,00 часа в Диализен център Перник ще преглежда доц. Александър Осиченко – един от водещите нефролози в страната, който е главен консултант на новооткрития център и началник на отделението по Диализа на Токуда Болница София. Записване ще се прави по време на отворените врати, както и на телефон: 076/593924.

Диализен център Перник

Диализен център Перник е открит през май 2016 година и има договор с НЗОК за извършване на лечение на пациенти с хронична бъбречна недостатъчност. Диализните процедури се извършват в модерни условия, с последно поколение апаратура и консумативи, напълно безплатно за пациентите по амбулаторна процедура 1.

Създадени са условия за пълна безопасност и защита на пациентите с индивидуални постове. Изградена е система за обратна осмоза за пречистване на водата, което осигурява допълнителен комфорт, както и индивидуалното планиране на ултрафилтрацията, стойностите на натрий и профила. Възможно е лечението на пациенти с Хепатит. Всеки диализно болен може да ползва индивидуален телевизор и безжичен интернет по време на процедурите. Сградата е достъпна за хора с увреждания.

Диализен център Перник

Коментари

коментара