Става напечено в Перник! Зала “Панорама” прелива от пернишки патриоти! Екс депутата Димитър Колев оглави коалицията им на местно ниво и се закани: Задачата е ясна – втори на първи тур, първи на втори тур с Каракачанов и Нотев, само ГЕРБ и БСП са ни конкуренти!

Коалицията НФСБ, АТАКА , ВМРО и Народен съюз, оглавена от изборния фактор в Пернишко Димитър Колев, събрани под обща Коалиция „Обединени патриоти” проведоха първата си среща с перничани, като дадоха заявка за победа на предстоящите избори, научи ZaPernik.com.

Пернишките патриоти, начело с Димитър Колев застанаха твърдо зад кандидатурата за президент на Красимир Каракачанов. Срещата се състоя в зала „Панорама” и премина при небивал интерес и препълнена зала, отразена от три национални телевизии: Канал 1, АлфаТВ, Скат и регионалната Кракра ТВ. На събранието бяха представени и четиримата съпредседатели на „Обединени патриоти” в Перник . Това са Димитър Колев, Румен Ваташки, Кирил Караманчев и Васил Петров.

Димитър Колев

С патриотът от Народен съюз Димитър Колев разговаря „За Перник”. Ето какво каза той:

Имате ли шанс на изборите г-н Колев?
– Живеем във времена, в които обществото ни става все по-патриотично и нашата кандидат-президентска двойка – президент Красимир Каракачанов и вицепрезидент Явор Нотев, има реален шанс да спечели президентски избори. Дано това да стане – за първи път България да има патриот за президент.

Защо мислите, че ще спечелите изборите?
-Защото нашата кандидат-президентска двойка е най-добрата. След два месеца, когато влезе в президентството няма да се учи що е то български интерес, а направо ще започне да го отстоява. Красимир Каракачанов е известен със своята последователна патриотична линия в продължение на 20 години и аз бих го нарекал един български патриот. Господин Нотев е един много възпитан, ерудиран и образован човек и политик, а също така той е един от най-успелите и търсени адвокати в София.

Кажете ни повече за коалицията и как беше образувана?
-Това е интересно политическо събитие – беше образувана коалиция между политическите партии НФСБ, Атака и ВМРО. И съвсем малко след това, осъзнавайки, че патриотизма и националния интерес са висша ценност на българското общество, се присъедини към коалицията и политическа партия Народен съюз. Името на коалицията , както знаете, е „Обединени патриоти”.

Какво е представителството на Коалиция „Обединени патриоти” в Перник?
-В Перник е създаден щаб от четирима съпредседатели. Ако питате, че сме малко повечеко, то това е така, защото имаме да вършим повечко работа. Съпредседателите на щаба сме моя милост Димитър Колев, Румен Ваташки, Кирил Караманчев и Васил Павлов. Щабът работи вече на пълни обороти. Вчера се проведе предизборна среща на Коалиция „Обединени патриоти” с граждани на Перник при небивал интерес. Залата беше пепълнена, с много правостоящи. Хората страшно се радват на това обединение в пернишко.

А това обединение не е ли стратегическо заради изборите и ще продължи ли и след кампанията?
-Това обединение аз в никакъв случай не бих го нарекал само стратегическо за избори. Обединението е уникално и историческо за мен. Историческо, защото досега не е създавано такова обединение. Всички знаем, че Перник е доста патриотичен град. Всеки един перничанин е неосъзнат патриот. И нашата коалиция трябва да направим така, че хората съвсем спокойно, без задръжки да изразяват своите патриотични чувства, без да се притесняват от никого и от нищо. Във всеки един от нас витае духът на Кракра Пернишки. България над всичко, да живее България!

Каква е вашата цел на предстоящите избори?
-Патриотичнто обединение на национално ниво с всеки зиминал ден става все по-силно, все по-мощно. То съвсем скоро ще бъде решаващ фактор за политиката на България, която ще започне да се прави само в български интерес. Задачата ни в пернишко е ясна: Втори на първи тур и първи на втори тур.

Кой считате за потенциален конкурент измежду всички кандидат-президенти?
-Ние имаме само два конкурента – ГЕРБ и БСП. Другите не са ни конкуренти.

08

08

20 21

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply