Собственикът на разкъсалия куче питбул проговори пред ZaPernik.com!

Собственикът на питбула, който нападна куче в кв. Тева Сашо проговори пред ZaPernik.com. Той написа до редакцията ни:

Ето какво имам да кажа по въпроса: Не сме се нито укривали нито избягали от полицията. Стоим си в нас и ходим на работа. Кучето ни което изкарахте “ най-страшното“ в цял Перник е толкова мил и дружелюбен. Няма да нападне друго животно без причина.

Всичко, което се изписа и каза за нас са украсени неща, защото още същата вечер сме се поинтересували какво е състоянието на Сузи и се извинихме в коментарите към публикация за случилото се.

Нашето куче живее с деца и излиза с други кучета на разходка, но никога не е нападал. Относно това кпето се каза че е отглеждан и пускан на боеве е пълна ЛЪЖА. Кучето ни е на 6 години и никога не е участвал в боеве. Искам да попитам къде са тези деседки жалби срещу него? Моля Ви разберете ни че повечето неща не стоят така както ги описват. Кучето ни винаги е извеждано на каишка но никога без. Мисля че обидите по наш адрес и заканите са напълно излишни. Това е всичко което имаме да кажем.
06
По-късно Сашо отново се свърза със “За Перник” да каже, че не искал да пишем статии с това, което казвал. Преди това няколко пъти се свързва с редакцията да ни търси отговори защо се публикувала другата страна на случилото се и т.н.
ZaPernik.com е поискала и получила мнението му и не е маша за разиграване. Нас ни интересува само истината и нищо друго, а не моментните състояния на героите в новините. Виждаме, че освен да си похвали кучето, собственика му Сашо не е казал как така Сузи се оказа разкъсана от добрия му питбул.

00
Coбcтвeниĸът нa питбyла в Πepниĸ cъзнaтeлнo oтĸoпчaл ĸyчeтo cи oт вepигaтa и гo пycнaл дa paзĸъca дoмaшнo ĸyчe, oтглeждaнo oт цял блoĸ. Toвa ĸaзa eднa oт cвидeтeлĸитe нa ĸъpвaвaтa cцeнa пpeд Би Tи Bи. Cпopeд жeнaтa, питбyлът бил oтглeждaн, зa дa yчacтвa в yлични бoeвe.

Cлyчaят e пpeдaдeн нa пpoĸypaтypaтa, нa coбcтвeниĸът e cъcтaвeн пpeдyпpeдeлитeлeн пpoтoĸoл. Paзĸъcaнoтo ĸyчe зaceгa e живo, нaмиpa ce в cпeциaлизиpaнa ĸлиниĸa, нo имa peaлнa oпacнocт дa зaгyби ĸpaйниĸ зapaди paнитe.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply