Перничани на тръни: Камионите на “Перник Мези” ще изпотрошат площад „Кракра“

Перничани са на тръни, че камионите на фестивала за кебапчета и кюфтета “Перник Мези” ще повреди и без това кекавия площад, оставен като символ на грабежа от покойната вече бивша кметица Росица Янакиева.

Камиони са разположени по площада, лунапаркове, а хората са видели и ТИР. “Тия са луди. Сбогом на площада. Нищо няма да остане след този фестивал”, жали се Емил Петров – перничанин, подал сигнал в ZaPernik.com.

От Община Перник казаха пред ZaPernik.com, че основания за притеснения няма. “От момента в който започна да пристига тежкотоварна техника, шефът на Общинския инспекторат е на място и не мърда от там. Всички атракциони, като лунапарка са на колела. Един ТИР е преминал, но през усилена маркировка”, казаха от пресцентъра на Община Перник.

“Заснели сме предварително всички и следим дали ще има повреди от фестивала. В договора има гаранции за това”, казаха от общинската администрация.

В момента на площад “Кракра” се монтира техника за предстоящия фестивал на скарата “Перник Мези”, който ще продължи 4 дни, а всяка вечер ще има безплатни концерти със звезди от сръбската и българска сцена.

02 03

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply