Война на Стадиона на Мира! Марек би Миньор по червени картони, бой и ритници по съдията и спор има ли дупка в мрежата или не

Поредният мач на пернишкият отбор Миньор отново записа повече скандали отколкото голове. Грозните ексцесии дойдоха предимно от страна съперника. Сблъсъкът Миньор – Марек завърши 1:1, но гостите от Дупница ни биха по червени картони с 3 на 1.
В началото перничани полетяха в атака и в 14-тата минута падна първият гол от крака на Веско Весков. По-късно обаче в контраатака Марек изравниха с гол на Джордж Николов.
През второто полувреме обаче страстите на терена ескалираха. Дупничани всячески се стремяха за накъсват играта и да лежат по терена, не позволявайки по този начин на перничани да отбележат гол. Разчитаха само на контраатаки.
След спор за дузпа, дупничани нападнаха рефера и това коства червен картон на Росен Йорданов. В 65-та минута и миньорецът Христо Петров излезе от мача само пет минути след като бе влязъл в игра, „награден“ с червен картон.
 
В 90-тата минута на мача зрителите станаха свидетели на грозен скандал на терена.
Повод за него беше шут на футболиста от Марек Димитър Чечев, който при контраатака заби топката в обтегача на мрежата зад вратата. Дупничани се израдваха на попадението, но за кратко, тъй като съдиите не зачетоха инцидента като гол. Това разяри гостите от Дупница и те започнаха да налагат съдията с шутове и юмруци. Охраната веднага се намеси и спаси рефера, който след мелето раздаде по един червен картон на Джогански и Николов от Марек.
Миньор обаче не успя да се възползва от останалият без двама играчи противник, а пропуски направиха Балев и Стефанов.
Така Миньор и Марек завършиха наравно с по един гол.
След мача от Марек се заканиха да подадат жалба до Зоналния съвет на БФС- София. От Марек претендират, че е отменен гол, защото топката, забила се в мрежата, била минала през скъсана мрежа.
Според съдиите на мача, гол няма. От щаба на „Миньор“, коментираха, че вратата е проверявана два пъти, преди срещата и преди началото на второто полувреме от съдиите и мрежата е била здрава.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply