Перничанката Весела Симадер, ученичка класически балет при Елка Полянова в ОДК Перник отвори свое йога студио в град Линц, Австрия

Детството на Весела минава в Перник, с обичайните за този период от време занимания-уроци и безгрижни игри. Обожава да танцува. Важните уроци получава в школата по класически балет при Елка Полянова към ОДК Перник, пише в септемврийския си брой списание „Лайф ат сити„.

В тийнейджърските си години обръща гръб на класиката и със страст се отдава на модерния балет. Щура, жадна за приключения и нови емоции, малкото момиче пораства, а стремежът и да се усъвършенства и развива я тласка в различни професии и сфери.

Весела се преместила да живее при майка си и сестра си в Австрия в период на разпадане на системи в личния й свят. Дълги години работи като маркетинг мениджър за България в международната компания “Bet at home”. Успява да докаже своя професионализъм, да извоюва респект и да се издигне в професионален план. Но, животът й е непредсказуем, защото я провокира и изправя пред сложни дилеми, особено когато душата й е наранена и неуспехите в личен план започват да излизат навън. Тогава усеща, че трябва нещо да промени, най-вече в себе си. Това е моментът, в който тя среща йогата и прави обратен завой, за да тръгне по пътя на просветлението. Енергията, с която се зарежда при всяко посещение, я изпълва и тя започва да практикува. Споделя, че е усетила какво й е липсвало в танца през всичките тези години.

Квалифицира се, изучава източната философия и се посвещава на професионални занимания по йога. В този момент осъзнава как започва да запълва празнината в душата си и да преоткрива себе си. Откъсването от проблемите и света около нея го постига само в момент на йога занимания и това я прави щастлива. А мястото, където споделя и предава своето щастие е в град Линц в студиото й YOGA Rendezvous.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply