Перничанката, която се ожени за Миро Каризмата с грозна изцепка

Ели, жената на Миро от Каризма, се издъни с грозна пиянска изцепка в Канада, съобщи HotArena.

Булката на певеца се изложи по нашенски в Торонто. Навръх 9 септември напетата ресторантьорка Ели Златанов прекали с виното по време на концерт на своя възлюбен в канадския мегаполис, разузна „Уикенд” от очевидци на излагацията.

По време на партито богатата младоженка, собственик на едни от най-елитните ресторанти в Лондон, се отпуснала повече от приличното и погълнала завидно количество ферментирал гроздов сок, което я докарало до безпомощно състояние, разкриха фенове на Каризмата. За тяхна изненада обаче съпругът на пийналата булка Мирослав Костадинов въобще не се притеснил от битовизма и оставил благоверната си да се освести, преди да я изведе от залата.

Нашите информатори подчертаха, че въпреки конфуза спявката е била порядъчно забавна, напук на малобройната публика от едва около 150 нашенци, дали с охота по 35 щатски долара за билет. За концерта си в Торонто Миро е прибрал хонорар от точно $ 5000, което не е върхът на сладоледа на фона на пачките, които прибират чалга звездите за всяко участие. Като компенсация обаче организаторите на турнето са платили самолетните билети, хотела и са поели разноските на семейство Костадинови.

Втората музикална среща на Каризмата с феновете в Северна Америка стана на следващия ден – 10 септември, с концерт в Монреал. Това парти обаче Ели Златанов пропуснала по разбираеми причини – неистов махмурлук. Същия ден Миро пусна във фейсбук снимка от градчето Ниагара Фолс на едноименния водопад. Към фотоса, на който съпругата му отново отсъства, певецът написа: „При 30*C пръските от Ниагара не освежават, а превръщат капчиците в горещи вълни от пара. Мъглата на разбиващите се води се стича по лицата и попива в дрехите. Искам да се връщам тук отново и отново, в различни сезони. Дано!”

В коментарите под романтичната снимка на поседналия пред водопада Миро фенка предлага той да отскочи за соаре и в Детройт, САЩ, но поп изпълнителят е категоричен: „Нямаме такова намерение”, явно визирайки себе си и булката-винопийка.

Коментари

коментара