Цвети Стоянова на крака за бенефиса на грациите

Цвети Стоянова на крака за бенефиса на грациите
Златните момичета излизат за последно пред публика на 17 ноември в „Арена Армеец“

Гимнастичката Цветелина Стоянова може да присъства на грандиозния бенефис на ансамбъла по художествена гимнастика. Шоуто ще бъде на 17 ноември в зала “Арена Армеец”. Грацията продължава да се възстановява успешно, след като падна от щестия етаж на жилищен блок.

„Датата 17 ноември бе избрана абсолютно случайно. От друга страна обаче знаете, че няма нищо случайно, защото на 17 ноември е паметният гол на Емо Костадинов. От компанията, която ще ни помогне с организацията на бенефиса, казаха, че България има два отбора – футболният от 1994 година и този отбор по гимнастика. Ще направим красив бенефис. Не само на тези четири момичета – Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова, а и на тези, които бяха с нас през целия този път – Катрин Велкова, Елена Тодорова, Цвети Стоянова и Любомира Казанова”, коментира шефът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

Има голяма вероятност Цвети Стоянова да дойде на бенефиса, разкри Раева.

„Бях на рождения й ден на 13 септември. Духнахме свещички, смяхме се, хапнахме торта. Каза се всичко по тази тема. Добре е, възстановява се, това е всичко. Тези 4 години Ина Ананиева изцяло пое отговорността върху себе си. Доста дълъг период вече работи като треньор. Това е тежък процес, изпълнен с твърде много емоция, нерви, страсти… Всичко това изтощава и изхабява. Аз съм много щастлива, че тя остава и е готова да тръгне отново с новите момичета. Тя е изключителен специалист, който постигна впечатляващи успехи с ансамбъла. България само може да спечели от оставането й. С нея ще работи Весела Димитрова, а с новите момичета вече е и Михаела Маевска. Тя сама изяви желание да им помогне”, завърши председателят на родната федерация.

  • цветелина стоянова
  • цвети стоянова
  • илиана раева

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара