Скандал на ул. „Училищна“! Радомирец преби чичо си – счупи му два зъба, получи комоцио

Радомирец е задържан за побой над свой родина.

Разправията възникнала вчера, около 20, 00 ч., в гр. Радомир, на ул. „Училищна”. Първоначално се скарали, а впоследствие и сбили 32-годишният Й.А. и 50-годишният му чичо. По-младият нанесъл удари в областта на главата на своя опонент. Пострадалият е закаран в болнично заведение. След преглед, медиците установили два счупени зъба и комоцио. Й.А. е задържан за 24 часа с полицейска мярка. Причините за случилото се са в процес на установяване.

Образувано е досъдебно производство.

Радомирец ще отговаря пред закона за каране на автомобил с чужди номера.

На 09 септември тази година, в гр. Радомир, на пътя от жк. „Гърляница” към с. Червена могила бил проверен лек автомобил „Форд Орион”, шофиран от 21-годишният К.Д. Било установено, че колата се движи с регистрационни табели от друго моторно превозно средство – „Фиат Уно”. К.Д. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Кюстендилец е привлечен като обвиняем за шофиране на автомобил без книжка.

21-годишният А.Д. управлявал лек автомобил „Мерцедес” в гр. Радомир и пътувал посока Кюстендил. При проверка от радомирски полицаи било установено, че младежът шофира колата в едногодишният срок от лишаването му от правоуправление, наложено му по административен ред. Взета му е мярка за неотклонение „подписка” и работата продължава.

Перничанин ще бъде съден за управление на мотор в пияно състояние.

49-годишният Н.Г. от областния град бил проверен на 12 септември тази година в гр. Брезник, шофирайки мотоциклет „Кимо”. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени над 1, 2 промила. Химическият анализ на кръвната му проба показал 2, 56 промила. Работата по случая продължава съвместно с Районна прокуратура – Брезник.

Коментари

коментара