Перничанин с тв анализ, базиран на вътрешна информация: “Биг Брадър” е театър на живо с много записи, БТВ не са обективни, БНТ са най-добре за новини!

Перничанин, твърдящ, че има информация “от вътре” за телевизионните среди изказа мнение за трите най-големи телевизии в България. Ето какво казва той:

Аз съм от т.н. млада аудитория (на 27г съм) и не харесвам Нова ТВ и техните канали, защото изглеждат и са много нагласени, подкупни, мазнят се на власт-имащите, харесват много от министрите, не са обективни нито в предаванията, нито в новините, в нищо. Пускат само простотии на М.Халваджиян и Н.Тупарев като Капките, БигБрадър и простотии, а те са театър на живо с много подготовка и записи (бил съм и на двете и имам информация от вътре). От Нова единствено харесвам „Кино Нова“ и „От местопрестъплението“- нищо друго. БТВ са по-скромни, и те не са толкова обективни, но две идеи по-добри. От към новини, актуални предавания и публицистика най-добре са БНТ. И да, четете интернет и най-различни сайтове за да имате всички гледни точки. ББ и ПП Г**Б упражняват доста сериозна „цензура“ под формата на това как ни манипулират мисленето/поведението и пр.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply