Зловещо! Маскиран талибан държи окървавена отрязана глава на ловеца на бежанци Динко Вълев

Зловещ колаж изправи на нокти прочулия се ловец на мигранти Динко Вълев. На него се вижда как маскиран талибан държи две окървавени отрязани глави. Една от тях е с лика на Динко Вълев.
„Добре, че е шегата, да си кажем истината. То е ясно, че са научили за мен в страните си и ми готвят отмъщение. Те ако решат да ме убият – ще ме убият. Ама няма да им се дам лесно. За 30 минути събирам 300 авери и ги почваме“, закани се безстрашният Динко. Той сподели, че малко го е страх като всеки човек, но въпреки това не се отказва от позициите си. „Чакам ги, нося си пистолета, но в полицията няма да се оплаквам да разтягам локуми. Аз също може би съм предприел мерки да ги намеря тия, дето ме заплашват“, сподели той.
Динко Вълев разкри, че това далеч не е първата зловеща закана, която получава. „Миналата седмица ми звъняха по телефона от скрит номер. Говореха ми на развален английски. Казаха ми, че скоро ще съм мъртъв. И още няколко колажа имах в пощата, ама ги трия, защото са гадни“, сподели ловецът на мигранти.
Омразата на джихадистите той предизвика с поредица от акции срещу нелегалните чужденци, които преминават границите ни. Той пусна видеоклип преди няколко месеца, на който се виждаше как е натръшкал няколко бежанци на земята и е вързал ръцете им със свински опашки. Това се оказа преломен момент за повечето българи, които също хванаха оръжието и вилите и бяха готови да подкрепят самозваната инициатива на пиперливия ямболия. Новината за Динко, който лови бежанци, се разпространи светкавично в международните медии, а таблоидът „Дейли мейл“ посвети няколко страници на наш Динко. Именно тези публикации разбунили духовете на джихадистите и те започнаха да му пращат послания. Според Динко обаче България не го оценява достатъчно добре. „В Унгария оцениха подобаващо моя пример и ангажираха 3000 Динковци като мене да им пазят границите. У нас обаче никой не обръща внимание,а положението става все по-сериозно“, алармира ловецът на мигранти.
Преди юли бе разпространен и слухът, че за главата на Динко Вълев „Ислямска държава“ е обявила награда.
„Дава 50 хиляди долара за главата ми. Видях го в интернет. Бяха 5 хиляди, после 10, може и 100 да станат“, каза ловецът на бежанци от Ямбол.
Междувременно той пусна в страницата си и заплашителния колаж. Само за броени минути над 100 човека реагираха на заплахата и изразиха подкрепата си. „Тяхната кожа…“, заканиха се аверите на Динко и подчертаха, че са до него в трудния момент.

Бойко, дай ми границите!

Динко Вълев отправя апел към премиера Бойко Борисов да подпомогне развитието на гражданските отряди. „Ако ми дадат финансиране от някои институция и ми разрешат да пазя границите с мои хора – птиче няма да прехвръкне“, даде заявка ловецът на мигранти. Той е категоричен, че премиерът трябва да му обърне внимание и да разговарят сериозно на 4 очи , за да може да се вземат адекватни мерки.
Докато Динко търси аудиенция с министър-председателя, Районната прокуратура в Средец установи, че той е подбуждал към дискриминация, насилие и омраза срещу бежанците и препрати случая към Софийската районна прокуратура. Преписката бе образувана по открит сигнал на Българския хелзинкски комитет.
В отговор ловецът на мигранти публикува свой видеоклип, на който слуша в колата си „Петко льо, Капитанине“ и прославя в патетичен монолог хайдутството. „Ако има малко повече като мене, по-добре ще е. Мен не ме е страх за живота ми от ислямистите, страх ме е, че никой няма да си мръдне пръста за мене. Който иска да дойде, чакам го!“

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply