55-годишен олигарх на Лукойл се ожени за 18-годишно гадже

Един от топ мениджърите в Русия, бивш ръководител в руската петролна компания „Лукойл“, 55-годишният Валентин Иванов сключи брак с 18-годишния модел Елизавета Адаменко. Двамата са заедно от 4 години. Младото момиче обича лукса и не го крие. Профилът й в Instagram e пълен със снимки на луксозния й начин на живот – тя кара Бентли и пазарува маркови стоки.Бившият шеф на клона на петролната компания „Лукойл“ в Сингапур започнал да се среща с Елизавета Адаменко, когато тя била едва 14-годишна. Според онлайн списанието frivolette.com, цитирано от dnes.bg, връзката им започнала още когато 13-годишната Лиза напуснала родния си град Канск в Сибир, в началото на кариерата й като моделка. Двамата предпочели да запазят отношенията си в тайна.

07

Възрастта, на която може да се започне сексуален живот, без партньорът да носи наказателна отговорност и в Русия, и в Сингапур, където двамата са живеели откакто Адаменко навършила 14 години.

Под публикациите на Елизавета не рядко се появяват критики към избора й на значително по-възрастен мъж. Тя им отговаря редовно. „Защо ако младо момиче излиза с възрастен мъж, го смятат за леко“, пита се тя. „Това е просто друго ниво на комуникация, може да се придържате към вашето, докато аз празнувам 55-ия рожден ден на Валентин“, пише тя.

05

Сватбата на Валентин и Елизавета се състоя на Лазурния бряг. Церемонията – пищна и лъскава, а мястото – шато Сен Жане. Това станало преди около 6 седмици. Младоженката носела сватбена рокля, ушита от Вера Уанг. По-късно обаче снимките от венчавката били заличени. Младото семейство живее в Сингапур, където Иванов работи.

 

Коментари

коментара