Страстен секс завърши със смърт на млада, красива жена

Страстен секс завърши със смърт на млада, красива жена. В съда мъжът, който бил с нея, твърдял, че не знаел, че е умряла, мислел, че заспала след секса.20-годишната Индиа решила да прекара нощта с 32-годишния Едуард в неговия апартамент в Нортхемптън. Сексът в един момент се превърнал в трагедия.

„В един момент Индиа ми взе ръцете и ги обви около врата си, стиснах леко, след малко помислих, че свършва, защото се тресеше, свърших и аз и заспах от умора“, разказва Едуард. След като се събудил, помислил, че приятелката му още спи, изпил чаша вино и излязъл да купи нещо за ядене.

„Върнах се и вече се притесних, че Индиа още не се е събудила. Първо помислих, че е изпаднала в кома, затова започнах да търся в чантата й някакви лекарства, например за диабет. Въобще не можех да предположа, че е мъртва“, спомня си злощастният любовник. Той признава, че се уплашил и избягал в съседен хотел. Преди това обаче светнал всички лампи и увеличил радиото до последно, за да привлече внимание.

Полицаите го издирили и арестували след няколко часа. През цялото време твърдял, че е невинен.

Според полицаите обаче нещата се развили по съвсем друг начин. Те разследват версията, че Едуард привлякъл красавицата в апартамента си, където я изнасилил и удушил. Съдът трябва да се произнесе до няколко дни за вината на младия мъж и да реши как точно е станало убийството.

Коментари

коментара