Катастрофа в Големо Бучино. Кола лети в насрещното, трима мъже пострадаха

Възрастен мъж  и трима негови спътници са пострадали при пътно– транспортно произшествие.

Инцидентът е станал късния следобед в петък (около 19,00 ч.), при разклона за с. Люлин, общ. Перник.

Лек автомобил “Мерцедес“ управляван от К. Д  ( 42 г.) от с. Големо Бучино навлиза в насрещното платно на пътя и реализира ПТП с правомерно движещ се автомобил  ‘’Ситроен’’.  В следствие на произшествието, водачът на френското возило е с фрактура на дясна ръка, а неговите трима спътници са с леки телесни повреди.  На водачите са  взети алкохолни проби.

Работата по започнатото досъдебно производство продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

 

Две бързи производство за управление на МПС след употреба на алкохол  са започнати от служители на РУ Радомир през почивните дни .

Петък  късно вечерта, около 23,45 ч. на международен път Е – 79, в района на с. Долна Диканя, патрулен екип на  РУ Радомир  спрял за проверка 38 – годишния столичанин  А. Т., шофиращ лек автомобил  ‘’Форд Фокус’’. При изпробването му с техническо средство за употреба на  алкохол са отчетени 1,37 промила. Мъжът е дал кръвна проба. Задържан е за 24 часа с полицейска заповед. Образувано е бързо полицейско производство.

Неделя рано сутринта, около 02,35 ч. в района на с. Горна Диканя, патрулен екип на  РУ Радомир  спрял за проверка 35 – годишния П. В. от с. Г. Диканя, общ. Радомир, шофиращ микробус ‘’Форд Фокус’’. При изпробването му с техническо средство за употреба на  алкохол са отчетени 3,17 промила. Мъжът е дал кръвна проба. Задържан е за 24 часа с полицейска заповед. Образувано е бързо полицейско производство.

Коментари

коментара