Тотален провал! Кметът на кв. Изток не може да окоси тревата, камо ли да развие най-големия квартал на Перник

Кметът на кв. Изток Емил Костадинов се провали тотално, масово са гневни хората в кв. Изток.

Вече сме средата на юни, зимата отдавна си е отишла, а райония кмет не може да направи първо окосване на тревата в квартал Изток . Това е тотална некадърност.

До момента са окосени едва 250 от общо 400 декара тревни площи, научи “ЗА Перник”. Това е само половитата тревна площ. На места тревата надминава човешки размери

От кметство Изток се оправдават, че няма нова фирма, която да коси тревата, след като на старата договора и изтекъл през март. “Все още се чака”, гръмва малоумно кмета на квартала Изток – Емил Костадинов. Но какво се чака, кмете? Да натаманите далаверата ли? Да плъзнат змиите ли? Какво се чака още, само вие си знаете. Перничани чакат да се окоси тревата.

Отделно, да не забравяме колко много общински служители работят на издръжка на обществото в предприятие “Флор”, което се грижи точно за зеленината на Перник. Така, че при готов ресурс фирми са нужни само на далавераджиите.

И докато кмета на кв. Изток не може да се нарадва седнал със своята некомпетентност в кабинета, пред знамето на България, кварталци си задават въпроси, редно ли беше да изберем момче от улицата, което няма никакъв опит да бъде кмет на най-големия квартал в Перник?

Пести ли се и краде ли се от неокосената трева?

А перничани живеят в джунгла. Със своите приятели – змиите.

Коментари

коментара