Поклон пред Ботев и загиналите да свободата на България

ПП ГЕРБ-Перник участва в общоградското поклонение в Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България

received_10206598940914438

Кметът на Община Перник и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник  д-р Вяра Церовска и представители  на общинското и областното ръководство на партията се включиха в общоградското поклонение в Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. В памет на загиналите пред паметника на Христо Ботев бяха поднесени венци и цветя  името на общинската структура на ПП ГЕРБ в града на Кракра. Под звука на сирените с минута мълчание и падане на колене бе отбелязана паметта на героите, загинали в името на свободата на родината.

received_10206598940994440

Венци и цветя поднесоха кметът на Община Перник д-р Вяра Церовска и зам.-кметът Владислав Караилиев,  областният управител на Перник д-р Александър Александров,  младежкият лидер на партията в Перник Денислав Захариев, зам.-кметът Севделина Ковачева, зам.-председателят на Общински съвет-Перник и председател на групата съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева, кметът на кметство “Изток” Емил Костадинов, областният клубен ръководител на ЖГЕРБ Елза Драгомирова, членове и симпатизанти на партията. Цветя бяха поднесени и от името на народния представител и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. Организатор на събитието е Община Перник.

received_10206598940834436

 

Коментари

коментара