Милослав Милчов, АТАКА: Недопустимо! Циганско-сектанска вакханалия в Батановци навръх Великден!

Недопустимо !!!Великден се превърна в разочарование за жителите на Батановци!В продължение на три дни градският площад бе арена на евангелистка вакханалия, съобщи до zaPernik.com Милослав Милчов от АТАКА – Перник.

Жителите се питаха, как в град с липсващ православен християнски храм, някой въобще е разрешил да се вихри подобна оргия ?!
Градското ръководство ми отговори на въпросите лаконично:“Ами от община Перник са разрешили…“ ! Всичко това се случи на върха на един от най-светлите празници !Хората в Батановци сериозно се замислят и за по- радикални действия относно местното самоуправление. Всички си спомнят колизиите по време на предизборната кампания и хората съвсем сериозно се замислят кому е необходим градоначалник, който позволява подобни циганско-сектантски мероприятия в тези толкова трудни и унизителни дни за населението на този изстрадал български град ?!“, възмущава се Милчов.

„Трети ден …
Отец Иване .
И ние сме тръгнали черква да строим !?!?
Тия същите който сега са евангелисти сектанти …утре ще излезнат с бурки на площада..
Стой си ти на топло и уютно в къщи..
Аз не искам мойте деца да са евангелисти и джихадисти..ма ти не бързай и в околията продължавай да държиш черквите заключени„, пише друг батановчанин и кандидат за кмет Ивайло Иванов, който преди време смени осветлението на детската плащадка в града с лични средства. 

Батановци няма православен храм и това вероятно е дало благоприятна почва за развитие на по-различно учение, което обаче част от местните не приемат. В навечерието на Великден стартира и кампания за набиране на средства за строеж на църква. Даренията се събират от Симеон Мильов , Николой Иванов и д-р Миткова, като представители на черковното настоятелство .
Срещу всяка една дарена стотинка се издава съответно и поименна разписка .

Коментари

коментара