Трима застават пред съда за кражба на цигари и злато, сърбин задигнал компютър от автоборса

Трима са привлечени като обвиняеми от служители на Второ РУ – Перник.

28-годишният Л.Р. от гр. София ще отговаря за опит за кражба на цигари. На 23 април тази година, мъжът разбил магазин за кафе и тютюневи изделия на ул. „Ю. Гагарин” и се опитал да открадне около 13 кутии цигари, когато бил задържан от служители на частна охранителна фирма, пазеща обекта. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка” и работата продължава. Мъжът е криминално проявен, познат с кражба.

Криминално проявения Т.Б./23 г./ от областния град е привлечен като обвиняем за кражба на златни накити. В периода от 04 до 07 март тази година, младежът проникнал в жилището на перничанка и откраднал златна гривна и златен синджир на стойност над 250 лева. Познат е с кражба и грабеж. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка”  и материалите ще бъдат предадени на Районната прокуратура в Перник.

36-годишен сръбски гражданин, постоянно пребиваващ в България е привлечен като обвиняем за кражба на мобилен компютър от автоборса. Деянието е извършено през месец март тази година, в с. Драгичево. На криминално проявения и познат с кражба Д.Й. е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Коментари

коментара