Нова мода: Започнаха да вадят и пътните знаци за желязо

Двама са задържани за демонтиране на пътен знак.

Инцидентът е станал вчера през нощта, около 03, 00 ч. На тел 112 бил подаден сигнал, че на Кооперативния пазар в областния град, неизвестни демонтират пътен знак. Пристигналите на място полицаи задържали 38-годишният А.П. и В.А./41 г./ Двамата демонтирали пътен знак заедно с тръбата, най-вероятно да го предадат за вторични суровини. Задържани са за 24 часа с полицейска заповед.

Започнато е досъдебно производство.

Мъж и две жени ще отговарят за кражба на фургон и мобилен телефон.

44-годишният Р.М. и 33-годишната М.В. от гр. Перник са привлечени като обвиняеми за кражба на фургон. Престъплението е извършено в края на месец октомври миналата година, когато от радомирското село Углярци било откраднато съоръжението. Разследването установило, че 44-годишният мъж и 33-годишната жена били подпомогнати от двама мъже на 60 и 47-годишна възраст. На Р.М и М.В. е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Криминално проявена и осъждана радомирка е привлечена като обвиняема за кражба на мобилен телефон. Инцидентът е станал отново в края на месец октомври миналата година, когато от джоба на 15-годишно момиче бил откраднат мобилният й телефон. След проведени издирвателни и процесуално-следствени действия е установена извършителката,  23-годишната Ф.Г. от гр. Радомир. Жената е позната на полицията предимно с кражби. Наложена й е мярка за неотклонение „подписка” и работата продължава.

Коментари

коментара