Ето ги дизайнерските рокли, които ще бъдат подарени на бедни абитуриенти!

Дами от ПП ГЕРБ-София се включиха в кампанията „Ако си дал, не си живял напразно“, подкрепена от ЖГЕРБ-Перник

Съпричастност с каузата на двете пернишки дизайнерки Катрин Богданова и Мария Феодорова „Ако си дал-не си живял напразно“ изразиха дамите от ЖГЕРБ-София. Благотворителната кампания се осъществява съвместно с Жени ГЕРБ-Перник и има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение, които нямат възможност да имат рокля или костюм за абитуриентския си бал.   Катрин и Мария прекрояват и променят дрехите спрямо нуждите на момичетата и момчетата, добавят аксесоари, като ги превръщат в нови и уникални бални тоалети.

138

Много красиви и дизайнерски тоалети дариха д-р Юлия Николова (д-р Юлето), член на управителния съвет на дамската структура на ПП ГЕРБ в София, Цветелина Георгиева, координатор на ЖГЕРБ в район Кремиковци и Станислава Стойнева.

В Перник дамите бяха посрещнати от областния координатор на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова, общинският ръководител на структурата Роза Стоилова и Маргарита Мирчева, член на областноторъководство на ЖГЕРБ-Перник.

137

„За кампанията разбрахме от г-жа Ирена Соколова и веднага взехме решението да се включим в нея, защото човещината и любовта са изконни човешки ценности и добродетели. Ние като жени сме пазители на добротата и на морала и винаги се стремим да подкрепяме хората, които имат нужда. За мен е изключително важно това, че тези деца ще бъдат облечени със стилни рокли и костюми“, заяви д-р Юлия Николова.

„Благодарим за изключителната отзивчивост  от страна на район Кремиковци, които първи се отзоваха  на поканата да се включат в инициативата“ заяви Елза Драгомирова.

 

Коментари

коментара