ЖИВИ ДА ГИ ОДЕРЕШ! Албена Вулева „закла“ Антония Петрова в умопомрачителна статия. Вижте!

Устатата журналистка Албена Вулева надскочи себе си с умопомрачителна статия за жестокостта, профанщината и още нещо, като „одра“ с думи целия български „елит“, който „обича животни, но най-обича да ги носи“. Цитатът е на пернишката мис Антония Петрова, която, не спира да се прави на кукер в 21-ви век и да парадира с естествените си кожи, при все, че цял свят се срамува от варварщината и издевателствата над невинни създания.
Прочетете как Албена Вулева „закла“ Антония Петрова:

В цивилизована Европа, даже нека разширим кръгозора си- в цивилизования свят, отдавна се счита за проява на крайно селски вкус и кич, ако известна личност се появи някъде с палто от естествени кожи. Причина за това са правата на животните, които в развитите общества са много добре защитени и интелекта не само на животните там е висок.

 

Висок е и интелекта на хората, които са осъзнали, че четирногите ни братя по нищо не се отличават от нас и да се носят препарираните им тела около врата, като яка силно наподобява навиците на Илзе Кох. Понеже зная, че тази статия ще се чете от не малък брой чалга-селяндури, ще направя леко лирическо отклонение да обясня, коя аджеба е Илзе Кох, за да не гледате, като телета в железница и да напишете под статията коментар в познатия ви стил „А, ти па си мноо убава!“.

Та, четете и се учете чалга-травеститки:

Илзе Кох е командир на нацистките концентрационни лагери Бухенвалд (от 1937 до 1941г) и Майданек (от 1941 до 1943г). Тя била един от първите видни нацисти. След като получава световна популярност, редица източници потвърждават слуховете за садистичните й наклонности. Има сведения от редица затворници, че Илзе Кох изрязвала татуирани части от телата на концлагеристите. Тя била известна като „Вещицата на Бухенвалд“, „Кучката на Бухенвалд“, както и като „Кралицата на Бухенвалд“ заради особената жестокост и садистичност, която проявявала към затворниците. Илзе обича да изкушава с красотата си затворниците си, но не се колебае да убие жестоко онези, които са я удостоили с поглед. Обвинена е, че е убила стотици задържани. Илзе била абсолютен садист – често яздела край лагера, удряйки брутално с камшик (често до смърт) затворниците без абсолютно никаква причина. Обичала да избира затворници, чиято кожа й харесва – убивала ги и одирала кожата им като след това правела ужасяващи неща с нея като абажури за лампи, калъфи за книги или дрехи. Имала си дори любима чанта, която постоянно носела и също била изработена от човешка плът.

Сега, ако сте се възмутили от Илзе, то трябва да се възмутите по същия начин и от всеки, който носи кожи от одрани ЖИВИ животни. Защото да, животните за вашите кожени палта и пухкави яки ги дерат живи. Сега ще ви разкажа и точно как, защото бас ловя, че селяндурките, за които ще стане дума малко по-късно, а именно чак накрая, защото там им е мястото -в покрайнините, след края дори (от където апропо са и дошли) не знаят и това! А, моето призвание е да бъда будител-просветител на несведущите, та да се търпи в тая държава поне малко и да не драйфаме от безпросветна чалга!

Начините, по-които са убивани животните са ужасяващи. По-дребните са затваряни в кутии и тровени с отходните газове от камиони. Това обаче невинаги ги усмъртява, понякога те заспиват и се събуждат, докато ги дерат. По-едрите животни биват снабдявани с електрически проводници в устата или ануса, за да стане козината пухкава. Други методи са тровенето със стрихнин, с газ, пречупването на врата.

Някои компании използват и кучешки и котешки кожи за своите продукти, като разбира се ги представят за друг вид кожи. Тази индустрия процъфтява в Азия. Върху част от палтата и обувките се слагат етикети, че са направени от заешка кожа или пък изобщо липсват такива. През 2005 г. PETA прави свое разследване за пазара на кучешки и котешки кожи в Азия. На едно от местата за търгуване в Южен Китай природозащитниците откриват линеещи животни в малки клетки, оставени без вода, храна и без никаква възможност да помръднат. В един камион обикновено се товарят до 8000 животни, нахвърляни едно върху друго, някои вече мъртви, други още с каишки, които показват, че са били нечии домашни любимци, преди да бъдат откраднати за да станат вашата чанта, ръкавици или палто….След, като са одрани живи, животните остават в съзнание3-4 минути. Особено популярност по света придоби видеоклип, в който току-що одрано живо куче  повдига глава, взира се в обектива и премигва няколко пъти…Снимката му може да видите по-долу…

И сега, след всичко прочетено как да не се спреш на нашите родни знаменитости, които току що заклали прасето и бързат да се окичят с кожи, без милите да знаят, че в Холивуд, ако така се изтипосаш най-малкото, което може да ти се случи е да те залеят с червена боя….

Най-отявлена простачка е „юристката“ Антония Петрова известна с това, че стана най-грозната, най-дъртата и единствената със силиконов бюст Мис България. Освен това разори мъжО си, някакъв представящ се за руснак (това също го поставям под съмнание-руснаците никога не са били толкова тъпи и с толкова лош вкус!) да дава рушвети по десеторазрядни конкурси из необятната руска провинция, които да короноват Тоца Крокодила с титли.

Това не успокои самочувствието й, нито пък убеди някого, че грозното не е чак толкова грозно. Единствена плънка за самочувствието на Тоца, уви не е кожата от нея самата, сиреч от крокодил, а палтата от естествен косъм под чиято пухкавост прикрива част от грозната си същност и визия, изключая носа, т.к той е твърде голям, за да бъде прикрит.

Мара Отварачката също не успя да прогони селото от себе си и често е натруфена с огромни кожени палта, които при ниския и ръст я правят доста сходна с трол. Но, всеки има правото да е грозен по своему, не е това проблема. Проблемът е, отново липсата на обща култура, че носенето на палта от естествен косъм, и то по такъв парвенюшко-просташки начин ни навира в гъза на географията, зад третия свят и изобщо на майната си по всякакви показатели. Цивилизования свят отдавна отрече това, но все ще дойде в столицата някоя селяндурка, която да ни изложи пред чужденците.

Ето тук още нашенки, които са пропуснали да се отъждествят с последните световни тенденции в това отношение, и все още се радват на кожени палта от лисица, като едно времешни работнички в Кремиковци на руска шуба.

Междувременно по света известни личности се надпреварват да се включват в кампании против дрането на животни, против носенето на кожи от одрани живи същества и в защита правата на животните, показвайки едно по-високо еволюционно ниво.

Разбира се, смело би било да очакваме родните аграрани дезертьорки да разберат, че животните имат душа, съзнание интелект, изпитват болка, страх, ревност, обич, ужас…. и  да престанат да робуват на традициите на външния клозет и мантрата  “ Щом не дава мляко, месо и козина-за какво да го храня?!“ Нищо, че някои от тях поддържат близки връзки коя с рептилия, коя с прасе!

В заключение само искам да подчертая дебело, че всички живи същества на тази планета имат правото да носят кожата на гърба си докато природата сложи край на земния им път. Природата! Не ние, за да носим палта от котки, като си мислим, че са от норки. Ако, искате яката на якето ви да е особено пухкава-заврете си кабел в задника и си пуснете ток- вярвам бухналата ви прическа ще има не по-малък ефект върху заобикалящите. И изобщо, ако толкова много ви се носи кожа, помнете- на някой друг може също да му се носи… Човешка… Дори вашата…Ползвате ли редовно хидратиращ крем?!
По-скромно с кожените палта, селянки! По-добре си скубете косите и дерете очите взаимно!

 

Коментари

коментара