Сестрата на убитата Мирослава от Перник – Елеонора – роди момиченце. Вижте как я кръсти

Сестрата на отвлечената и убитата ученичка Мирослава Николова от Перник роди момиченце. Щастливата Елеонора и съпругът и решиха да дадат на първото си дете името на най-красивите орхидеи-Катлея, пише frognews.bg.

Младата жена беше непримирима след изчезването на Мирослава на 7 ноември 2011 г. Денонощно обикаляше града и околностите, с надеждата, че ще намери девойката жива. След малко повече от месец антимафиотите от ГДБОП задържаха убийците- Стойчо Стоев-Чочо и Марио Любенов, които искали откуп в размер на 500 000 лв. Предварително знаели, че тогавашният приятел на Елеонора-Борислав Чолев получил наследство от баща си точно в този размер. Чочо заведе ченгетата и показа как са удушили Мирослава, както и къде са я заровили. Малко след това той се застреля в дома си по време на обиск. Марио пък получи 28 годишна присъда, след като се призна за виновен.

От мъка Елеонора татуира на целия си гръб образа на убитата си сестра, вдигна й огромен паметник. Много често качва на страницата си във фейсбук снимки на Мирослава, за да пази жив спомена за нея.

Коментари

коментара