Ученици от Строителния в Перник организираха концерт в подкрепа на децата с образоваелни потребности от кв. Църква и привлякоха за каузата свои съученици от други училища

Училища от община Перник се включиха в благотворителен концерт , организиран от Ученичиският съвет към ПГТС ”Арх.Йордан Миланов” . Режисурата на мероприятието, беше потготвена от Йордан Бойков Троянов – ученик от ПГТС, съобщиха до zaPernik.com .

Благотворителният концерт, беше в полза на децата със специални образоветелни потребности от ПУИ „Любен Каравелов“ кв.Църква, общ.Перник. Събитието се проведе на 24 март от 18,00 часа, на сцената на Общински младежки дом, град Перник.

В инициативата се включиха: Майсторите на Танца, Хип-Хоп група Switch, Студио Нартан, Театрално студио към строителната гимназия и представители от VI СОУ гр.Перник ОУ „Христо Ботев” гр.Батановци

Режисьорът благодари на всички групи и участници и най-вече на господин Милчо Спасов, Директор на Младежкия дом, гр.Перник, който предостави безвъзмездно залата и озвучаването за провеждане на събитието . По идея на госпожа Красимира Колева и госпожа Росица Манушева.

Коментари

коментара