Младеж разби вила в Радомир, извлече от нея 20 чана, телевизор, домашно кино, преносим компютър, часовник, златни накити и покъщнина

Радомирски криминалисти задържаха извършител на кражба. Привлечен е като обвиняем и му е наложена полицейска мярка за срок от  24 часа.

За по-малко от 14 часа радомирски полицаи задържаха младеж, обрал къща на ул. „Люлякова” в града. Сигналът за извършеното престъпление бил подаден на 19 март през нощта от собственика на имота. Потърпевшият заявил, че е разбита ПВЦ врата и са откраднати 20 чана, телевизор, домашно кино, преносим компютър, часовник, златни накити и покъщнина.

Органите на реда  направили оглед на местопроизшествието и започнали разследване. Много бързо влезли в дирите на извършителя, който бил установен и задържан.

Оказало се, че това е 20-годишният К.М. от гр. Радомир. Момчето е криминално проявено. Като непълнолетен е извършил грабеж и причинил телесна повреда. Откраднатите вещи са намерени и иззети. К.М. е задържан за 24 ч. с полицейска заповед и му е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Коментари

коментара