Мобилните оператори заприличаха на Ало-измамници! Теленор в Перник нагло лъже абонати. Служителки-фантоми сключват загробващи договори. Баба плаче излъгана: трябва да платя с пенсия от 140 лв. сметка за 400лв.

Голям скандал се задава в един от водещите мобилни оператори в България – Теленор. До zaPernik.com  се свърза читател, пожелал анонимност, който разказа за скандални измами на служителите на Теленор в Перник, които не се свенели да лъжат дори и пенсионери, само и само да си изкарат надницата.  Самата читателка е потърпевша от „триковете“ на мобилния оператор. 
„На 22 февруари 2016г. в Теленор Перник, Билла център, сключих договор за смяна на тарифен план. Не ми беше обяснено, че трябва да заплатя минути и имам сметка 160лв. Договорът ми е изготвен от жена, която е напуснала Теленор преди….9 месеца. Регионалният директор на компанията не се заинтересува от моят проблем, за това реших да потърся вас. Не съм единствената, която е излъгана по този начин. Управителката, която е на магазина ми отговори, че не е знаела как стоят нещата с договора ми“, казва потъпевшата.
Читателката ни разказа още, че в клонът на Теленор при Билла лъжели стари хора и така си изкарвали заплатите.
„Регионалният им директор казва: днес трябва да направите 5 карти. И служителите лъжат възрастните хора, за да могат да си изкарат заплатите и да угодят на шефката си. Дават таблети на хората без тяхно желание. Излъгаха една баба, че може да говори без пари в Италия и жената преди една седмица дойде при тях и плачеше, защото взима пенсия 140 лева, а сметката й е 400.
Много хора ми се оплакаха, но не знаят при кой да отидат, защото никой не им обръща внимание“, разказва още читателката.
Докога законът за защита на потребителите ще бъде само на хартия и докога ще ни лъжат? 
Докога молбите ни няма да бъдат чувани и уважавани? Или ни обръщат внимание само тогава, когато не си платим?
Много често нищим съвестта на политиците, дори на ближните, но уважаеми служители на Теленор, вашата съвест с какво е по-различна? 

Коментари

коментара