ИНФАРКТНО БЮРО В БСП ПЕРНИК! Младежи от БСП Перник скочиха на лидера си Ненко Темелков: Няма да търпим лъжите и интригите ти

Инфарктно бюро на БСП Перник се проведе късния следобед днес в Перник. В него членове на Младежкото бюро на БСП са заявили на лидера на партията в Перник, че повече няма да търпят лъжите и интригите му.

Горещият картоф в БСП Перник в момента е около избирането на нов младежки лидер в Перник. Младежите избраха Адриан Скримов, но в жалба до Позитано 20, червения вожд Ненко Темелков оспори избора му и го свали от власт. Като довод Темелков посочил, че младежите не му били предоставили списък за утвръждаване на новия младежки лидер. Младежите наричат това лъжа. “Списъкът му беше даден на два пъти, но той отказа да го приеме”, разкриват мръсните игри в БСП младите социалисти.

На днешното инфарктно бюро на БСП в Перник младежи са напуснали заседанието.

Напрежението в младежката структура в Перник идва и от хакнатия профил на младежите в БСП. Те се обърнаха към обществото с думите:

“Приятели, във връзка с последните събития профилът ни във Фейсбук беше злонамерено докладван и изтрит от администраторите. Това е нашата нова страница, в която както до сега няма да премълчаваме истината и ще се борим за идеите си. Желаем на всички ви кураж и нека вие самите бъдете промяната, която искате да видите в света”, казват от Младежкото обединение на БСП Перник.

Засега войната е явна – младите социалисти срещу лидера Ненко Темелков.

Очаквайте ЧЕРВЕНА МЕГА БОМБА в zaPernik.com, с епицентър Перник, която ще разтресе цялата държава.

Коментари

коментара