Голямо дамско парти в Двореца на културата за 8-ми март с мода, прически, маникюр, грим и вино

По повод Международния ден на жената  8-ми март Община Перник съвместно със списание Life at City организират   осмомартенско  цветно  парти „ Дамски свят“. Събитието ще се проведе  в Двореца на културата от  11.00 до 18.000 часа. С чаша кафе и в компанията на модни дизайнери, коафьори  и кулинари  дамите ще се почувстват специални. 

Младите дизайнерки Виктория Огнянова и Рени Косовска ще представят част от новите си колекции. Талантливите и  доказали се вече в модните среди дизайнерки обичат да експериментират с платове,цветове  и форма. Не случайно техните  вдъхновяващи  модели печелят престижни награди.

Светлана Димитрова (Eти) ще покаже авторските си бижута. На място ще демонстрира техника,а всеки който иска може да стане притежател на  стилен ръчно изработен  авторски аксесоар.

Студио за красота“ Аура“ ще се погрижи да сте в крак с последните тенденции  за  свежа и млада кожа. За целта специалисти ще демонстрират процедура с коктейл от хиалуронова киселина и витамини.

Малко пролетна свежест  ще трябва да внесете и в косите. Ще видите как  изглеждат и как да си направите  най-новите  прически за вечерно парти.

За да е завършен  празничния стайлинг,  не може без перфектен  маникюр. Новостите в този бранш ще покаже  Лили Валериева преподавател и носител на много награди. Красотата на една женска ръка се крие освен в добре поддържания маникюр и в перфектния и стилен цвят на ноктите, така че на място ще разберете кои са най-добрите цветове за този сезон. Студио за красота“Марая“ ще  запознае дамите  с най-желаните и актуални гами в гримовете така ,че да сте ослепителни за специалния случай.

Разнообразната  програма включва  още изложение на най-новите аромати,гримове, покривки,аксесоари и бродерии за празнична обстановка, здравословно хранене и рецепти. Карвинг изкуство ще покаже  шеф Грегъри- или как едно цвете може да бъде акцент  в аранжировката на празничната маса, така че да очарова гостите.

Очаква Ви  томбола с много награди,а на място може да  използвате процедури с отстъпки или да купите нещо за подарък. Вечерта ще завърши с  концерт на камерен оркестър „Орфей“ .

Възползвайте се  от специалния ден – седем часа  за женски  глезотии, с  които  ще се почувствате обичана , желана и  свободна

 

Коментари

коментара