Пернишка кандидат-кметица напусна работата си в ТВ7

Пернишката социалистка-кандидат за кмет на кв. Църква и служител в ТВ7 Станислава Генадиева напуска работата си в ТВ7 и Нюз7, обяви самата тя днес.

“От днес официално не съм част от TV7 и NEWS7. Не съм по драмите, защото съм убедена, че нещата се случват така, както трябва да се случат, а ние просто трябва да ги приемем и да вземем решението. Огромно благодаря за доверието Asen Ivanov, ти си най-страхотния шеф. Благодаря и на колегите, с които работихме заедно и се надявам един ден пътищата ни отново да се срещнат, защото сте пичове”, направи изявление Станислава Генадиева.

В медийния бранш е ясно – ТВ7 не плаща. Финансовите проблеми на медията са огромни, а персонала с месеци си чака възнагражденията.

Приятелите на Станислава я окуражават. “Когато една врата се затваря, се отварят няколко други”, на мнение е журналистката от ТВ Кракра Марияна Маринова.

Новото поприще на Стаси, както я наричат галено Станислава е статия в интернет сайт за майскорско изработени захарни торти от ръцете на Емилия Иванова от Перник.

Между другото последното късметче-кафе на Станислава Генадиева е:
05

Коментари

коментара