Война в БСП Перник! Младият Станишев – А. Скримов свален от власт, защото кривнал от правия път на пернишкият Доган – Н. Темелков

Както ZaPernik.com пръв писа, в БСП Перник се води изключително зрелищна война. Млади срещу стари, статукво срещу промяна. Само преди броени дни, чисто новия лидер на Младежи БСП бе свален от Контролната комисия на партията, защото бил избран нелигитимно.

Това наложи много съмнения, че лидера БСП Перник Ненко Темелков го сваля, подобно Доган как свали Местан. Пернишкият Ахмед Доган – лидера на бСП Перник Ненко Темелков, който все повече започва да се вживява в ролята на “почетен председател” и “сив кардинал”, след като мандата му на лидер на партията изтича до седмици, е дал ясно да се разбере на бъдещите леви политици, че могат да вървят по пътя си в партията-майка, единствено, чрез негова благословия.

„Младият Станишев”, както шеговито го наричат социалисти младия Адриан Скримов, има и опита, и морала за лидер”, каза Ненко Темелков по повод обезглавения нов лидер на Пернишкия комсомол.
За съжаление част от членовете на досегашното ръководство на Младежкото обединение- Перник, в стремежа си да бъдат номинирани или да се самономинират за ръководни постове в нарушение на Устава на БСП и правилата на Младежкото обединение, поставиха самия Адриан Скримов в неловко положение, избирайки го на нелегитимно събрание”, допълва Темелков.

Ненко Темелков

Ако трябва да четем между редовете, казаното означава: Момко, ставаш за лидер, но си избрал погрешните съветници до теб. Давам ти шанс да се поправиш, ако го сториш – те връщаме на кораба, ако не – не”.
Темелков е изиграл перфектно хода си на детрониране на Адриан Скримов, като не „апаратът”, а 37 млади социалисти са пуснали жалба до Общопартийната контролна комисия.

Перничани са възмутени от войната в БСП. “Рядко правя изказвания, но след цялата тази история около МО където цял Перник ни видя сеира как очаквате да привлечем млади членове и симпатизанти. Това което правим е единствено и само в полза на ГЕРБ които само това очакват”, гневен е червения Християн Григоров.

ZAPERNIK.COM ЩЕ СЛЕДИ ЧЕРВЕНАТА ВОЙНА В ПЕРНИК! ОЧАКВАЙТЕ НОВИ БОМБАСТИЧНИ РАЗКРИТИЯ! АКО ИМАТЕ СЕКРЕТНО ИНФО,ПРАТЕТЕ НИ ГО ОТ НОВИЯ БУТОН „ИЗПРАТИ НОВИНА“, КОЙТО Е В СТРАНИ – ДЯСНО.  АНОНИМНОСТТА Е ГАРАНТИРАНА. 

ZAPERNIK.COM ПУСНА АНКЕТА ВЪВ ФЕЙСБУК ГРУПАТА СИ: СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ В БСП ПЕРНИК МЛАД ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИЗРАСНЕ ПОЛИТИЧЕСКИ БЕЗ БЛАГОСЛОВИЯТА НА ЛИДЕРА НЕНКО ТЕМЕЛКОВ? МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК.

Коментари

коментара