Перничанки доказаха, че са най-красиви! Елизабет Методиева и Мелинда Сайдия обраха наградите на конкурса Lady Bulgaria 2016

Две перничанки се окичихиха с титли за красота на Конкурсът „Lady България“. Това са Елизабет Методиева и момичето от Модна фиеста Албена – перничанката Мелинда Сайдия. Мелинда е студентка в УНСС, а Елизабет работи като журналист във вестник „Телеграф“. Двете се окичиха с короните на Lady Bulgaria 2016.

96

За участие в конкурса бяха избрани 14 финалистки от над 300 кандидатки за титлата. За първи път кастинга беше поверен на „RE:VIEW Agency“.

94

Конкурсът „Lady България“, който се провежда за девета поредна година е за неомъжени дами, държащи на своята независимост.

Проведе се в три тура. В първия финалистките дефилираха с тоалетите на бутик „Reserve“.
Във втория дамите показаха уникалните бижута на K.d.P. от Паолина Крушкина – носителката на титлата Lady Bulgaria Europe 2015.

99

Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Bridal Fashion.
Гримът беше дело на Георги Асенов, който е съсобственик на Ревю.

По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за каузата I AM BEAUTIFUL за защита на жени, пострадали от насилие.

101

Победителите получиха подаръци от младият дизайнер Миглена Каканашева – тоалети на стойност 1000 лв. Подаръци предоставиха и Tonino Lamborghini Energy Drink, „Бяла вода“ – минерална вода със сребърни йони, Gold Collagen, Премиум Хелт Продактс и Беностан България – най-оригиналните лайфстаил козметични продукти в българския пазар и др.

Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова.

Снимките са на Валери Захов Мелинда Сейдия

98

Коментари

коментара