Продавач в магазин Инфинити, зад касите на Кауфланд Изток: Този народ е побъркан! Осъзнай се, народе!

Продавач, работещ в магазин Инфинити, зад касите на Кауфланд Изток написа в социалната мрежа гневно писмо, относно темата, за която “За Перник” не веднъж е писала, а именно – зомбирането на българина по националните лотарии, които заляха България. Ето какво казва с право момчето:

Този народ е побъркан! Стигам до този извод, защото това вече излиза извън контрол. Този народ просто не е добре. Хората са се превърнали в роботи, които знаят 2-3 движения и изрази.

Казвам това, защото не е нормално когато посещаваш магазин от чиста гледна точка на възпитание да не кажеш поне едно „Добър ден“ или „Здравейте/Здравей“, даже не е нужно да бъде на ВИЕ.

Излизайки от касите на Кауфланд, се забиват с количките директно във витрините и ме посрещат с думите „ПИРАМИДИ ИМАТЕ УИ, АМА ОТ ТЕЯ НОВИТЕ ДЕКА ИМА БОНУС ЧИСЛА“, тук вече моят ентусиазъм отива по дяволите. А той един дрипав, без грам себеуважение, защото бута количка за пазар, а в нея има 1-2 покупки и 5-6 билета от лотарията.

Толкова изпаднал народ няма никъде,ей! Не е нормално да нямаш пари за хляб, а да търкаш по 15 билета на ден! Нямам против това, нека играе, нека се надява, почти всички сме играли, но всичко това си има граници.. Това ви превръща в роботизирани същества.

ОСЪЗНАЙ СЕ, НАРОДЕ!

Коментари

коментара