Би Ти Ви пуска двойник на Наталия Симеонова! „Мисия Моят дом“ ще прави луксозни ремонти в жилища на социално слаби

Би Ти Ви пуска двойник на предаването на Наталия Симеонова „Предай нататък“, което бе спряно в края на миналата година, научи „Всеки ден“. Новият проект ще бъде със социална насоченост, точно като поредицата на госпожа „Море от любов“. Героите отново ще бъдат болни, гладни, бедни и онеправдани по един или друг начин хора, които се борят със зъби и нокти с тежкия си живот и имат нужда приятелско рамо да им даде сила да продължат напред.

Вместо обаче да сбъдва различни желания, както беше в „Предай нататък“, шоуто ще ремонтира домовете на своите герои. Най-често това са изоставени и неприветливи жилища, които екипът ще превръща в уютни и дори луксозни местенца, където ще бъде истинско удоволствие да се живее, увериха източници на „Всеки ден“ от самата телевизия.

Работното име на проекта е „Мисия Моят дом“. В родния ефир вече е имало поредица с такова заглавие – за строителство, ремонти, обзавеждане и дизайн. В началото то се излъчваше по Нова тв, но от миналата година се премести в Би Ти Ви. Сега името ще се ползва за въпросния социален проект, или поне такива са плановете в момента, увериха източниците на „Всеки ден“. Продуцент е международната компания „Константин Ентъртейнмънт“, която прави и шоуто „Мастър шеф“.
Всеки ден

Коментари

коментара