Мирослав Найденов: Има дестабилизатори в кабинета и Борисов знае това

Мирослав Найденов: Има дестабилизатори в кабинета и Борисов знае това

Премиерът Бойко Борисов всъщност е отворил българо-гръцката граница, съобщи в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Мирослав Найденов, председател на Съюза за стопанска инициатива.

Той разказа, че вчера премиерът е говорил по телефона с представителите на гръцките фермери и после министър Ивайло Московски е отишъл на място и блокадата на границата ни е била махната. Според Найденов Външно министерство изобщо не е свършило нищо и по никакъв начин не е помогнало да бъде решен проблемът.

„Бездействието на МВнР е продължение на една политика, която стартира в Лондон“, каза той. Припомняме ви, че премиерът бе подложен на атаки от наши сънародници при срещата си с тях в посолството ни в столицата на Великобритания. Мирослав Найденов смята, че в правителството са допуснати много дестабилизатори. Той напомни, че голяма част от министрите не са от ГЕРБ. Според него самият Бойко Борисов вижда случващото се. В края на разговора Найденов призова всички българи да останат за Великден в България и да ядат нашите вакли агнета, а не да подпомагат икономиката на южната ни съседка.

Източник: Пик

Коментари

коментара