Спасяват краката на скиора от Банско

Спасяват краката на скиора от Банско

30-годишният Джавер Санджу, който вчера бе настанен в болницата в Благоевград със силно измръзнали крайници, е транспортиран по спешност в „Пирогов“, съобщи „Струма“.Тук докторите ще се борят да спасят краката му от ампутация.

Пострадалият компютърен специалист с британско гражданство най-напред е приет в спешно отделение на МБАЛ – Благоевград, където е свикан лекарски екип за консултация. При направените изследвания на скенер е установено, че има и травма на главата. По спешност е транспортиран за неврохирургия в София.

Истинска мистерия се оказа инцидентът с индиеца, който е британски гражданин. Според една от версиите той карал ски под връх Тодорка, изхвърчал от пистата и кацнал върху дърво. Останал да виси върху огромното дърво повече от 24 часа при минусовите температури, по същото време приятелите му, с които бил отседнал в хотел в Банско, го издирвали. Вчера, след като се съвзел, успял да слезе, открит е в изключително тежко състояние, изпаднал в шок. 

Предполага се, че е възможно да е употребил опиатни вещества или алкохол, преди да стане инцидентът с кацането върху дървото.

Източник: Пик

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply