ЕКСКЛУЗИВНО! Пореден обир на пенсии, този път нападнаха Анево

ЕКСКЛУЗИВНО! Пореден обир на пенсии, този път нападнаха Анево

Пореден обир на пенсии се случи в България. Вчера сутринта  двама младежи се опитали да задигнат пенсиите на жителите на Анево от селската поща,  когато се очаквало, че в местния клон ще е пристигнала сумата за пенсиите на възрастните хора.

Двамата с маски нахлули в стаята на касиерката.Единият от тях размахал нож и дори го опрял в гърлото на жената, съобщава „Марица“. Чекмеджето, където очаквали да намерят парите обаче се оказало празно. А касиерката запазила самообладение и се развикала.

Младежите хукнали да бягат. Минута по-късно жената повикала полиция. Според описание на свидетели, маскираните са били младежи на видима възраст около 18-20 годишни.

Това е вторият опит за грабеж в Анево през последните седмици. Преди около 20 дни трима маскирани нападнали хранителния магазин в центъра на селото. Атаката била около 3 часа през нощта. Един от тях разбил прозорец и влязъл в магазина, двама останали да пазят отвън.

Младежът, който нахлул в магазина успял да отвори чекмеджето на касата. Там обаче имало само 20 лева. Той взел банкнотата и хукнал да бяга. Крадецът имал само минута за действие, тъй като СОТ се задействал мигновено.

Много скоро след това на място пристигнала дежурната кола на охранителната фирма и полицейската патрулка. Крадците не са взели хранителни продукти – или поради липса на време, или защото са търсили само пари. 

Източник: Пик

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply