Нагъл обир в Перник! Въоръжен маскиран мъж обра нон стоп, напръска продавачка със спрей – ВИДЕО

Нагъл въоръжен грабеж е станал тази нощ на нон стоп в Перник. Камерата на магазина е заснел въоръжен едър и маскиран с качулка мъж, който влиза в магазина и насочва оръжие срещу продавачката и я принуждава да извади то касата каквото има.

Жената се подчинява и мъжът си излиза необезпокояван, но въпреки липсата на съпротива от страна на момичето, той се връща и наглоя я напръсква със спрей в лицето.
Нонстопа се намира в кв. Мошино, в близост до кафе „Лъки“.
Обирът е заснет от камерата на магазина, а собственикът и пише в социалната мрежа с апел:

„Група тази нощ беше извършен въоражен грабеж на Нон стопа ми . Моля ако някой разпознае извършителя да ме информира . Благодаря предварително !“

Малко след като беше качен в  социалната мрежа Фейсбук, клипът беше свален от самия собственик. Той се обосновава, че го е свалил по настояване на полицията, тъй като публичността му „пречила на разследването“.

От опит знаем, че публичността в повечето случаи помага. Не са малко случаите, в които самата полиция се е обръщала към нас за разпространяване на информация с цел да се установи извършителя на дадено престъпление или да се намери човек. Как точно ще попречи на разследването конкретния клип, може би си знаят само от МВР.
Изпратете бърза новина до zaPernik.com от тук

Коментари

коментара