Танцов спектакъл от ново измерение в Перник! – ВИДЕО

„ЕКВИЛИБРИУМ” – танцов спектакъл от ново измерение 

За втори път DA Clique, X-Energy Crew и Flying Steps Academy обединяват творческите си сили, за да ви представят „ЕКВИЛИБРИУМ”- танцов спектакъл от ново измерение.

След огромния успех на „АТЛАС” (2016г.), две от най-доказаните формации по улични танци в България отново работят заедно със световноизвестното стрийт крю, за да създадат уникално по рода си шоу. С участието на над 60 специално подбрани за целта танцьори, спектакълът се фокусира върху отношенията между хората в съвременния свят.

Тази година ще имате удоволствие да чуете изцяло авторскa музикa, дело на композитора Милен Апостолов. Той създава перфектна комбинация между класически акустични звуци и електронна музика от 21-ви век, която успешно комуникира с пространството и артистите, за да създадат заедно футуристична атмосфера за зрителите.

Повече за DA Clique, X-Energy Crew и Flying Steps Academy:

DA Clique обединява млади танцьори с дългогодишен сценичен опит. Започнала дейността си през 2012-та, към момента групата наброява над 70 танцьори, трениращи в Перник, София, Радомир, Брезник и региона. з. Създатели на 8 авторски танцови спектакъла, играни в Перник, София, Дупница и Банско.Групата е номинирана за „Най-добра хип-хоп денс формация“ на 4-тите български хип-хоп награди през 2016-та, като стига до топ 5 от общо 25 формации и се класира на първо място според вота на феновете.

X-Energy Crew е основана през 1999 година в София, България. Повече от 15 години членовете й продължават да дават най-доброто от себе си за развитието и популяризирането на хип-хоп културата в България и извън нея. В творческата им биография присъстват участия в много чуждестранни фестивали, както и много рекламни и сценични изяви, филми, конкурси и благотворителни събития.

Flying Steps от Берлин са създадени през 1993-та година и са считани и уважавани като една от най-успешните формации по улични танци в света. Към момента в танцово училище Flying Steps Academy се обучават над 1000 танцьори от цял свят, а Академията се счита за най-престижното танцово училище в Европа и едно от най-добрите в света.

Потопете се в магическото танцово измерение на “ЕКВИЛИБРИУМ” на 29-ти септември в гр. Перник, ОК Дворец на Културата и на 30-ти септември в гр. София, Дом на Културата Искър.

Начало:19:00ч.
Билети в мрежата на Eventim.
За повече информация: www.equilibrium2017.com

Коментари

коментара