Антония Петрова смени Малдивите с колело

Откакто се разведе с руския милионер Александър Бередин, Антония Петрова вече не тъне в лукс, пише в. „Уикенд“.

От екзотичните Малдиви й остана само топъл спомен, защото, както се оказа, новият й приятел Николай съвсем не си пада по скъпоплатените дестинации. Според запознати той е доста по-млад от Бередин, но пък не е чак толкова богат, че всеки месец да мъкне миската по петзвездни хотели. Засега й предлагал единствено почивка на палатка и екстремни преходи с велосипед.
Приятелите на Антония са озадачени от промяната, която тя е претърпяла през последните месеци. Миската винаги е демонстрирала любов към лукса и скъпите вещи, но откакто има нов мъж до себе си, сякаш е загърбила грандоманията си. Тя без проблем нощувала в палатка, почивала на къмпинг и дори правела километрични преходи с велосипед – нещо, което доскоро бе немислимо за нея.
Преди време Петрова тръбеше наляво-надясно, че не ще и да помирише спорт – мерките й бездруго били манекенски, нямало смисъл да се напъва и поти излишно. Обичайната й поза бе опъната край басейн с коктейл в ръка, затова сегашните й напъни да се покаже като спортна натура изглеждат наистина странно.

Наскоро тя се похвали, че е направила преход с велосипед от Лозенец до Резово, а заслугата да се качи на колело била именно на Николай. Той бил известен сред приятелите си като екстремен тип – занимавал се с планинарство и обичал да вдига адреналина си с опасни дейности.

Антония с две ръце подкрепяла хобитата му и дори се включвала в някои от тях. Според запознати новото гадже на Петрова е около 30-годишен, има фирма за поставяне на климатици, обитава апартамент в центъра на София, а наскоро блондинката се пренесла да живее при него.

Изпратете бърза новина до zaPernik.com от тук

Коментари

коментара