Абонати на Топлофикация Перник измръзнаха от студ

Перничани, абонати на Топлофикация мръзнат в собствените си домове. До „За Перник“ валят сигнали за студени радиатори и липса на топла вода. На места радиаторите са хладки, а най-много са оплакванията от Квартал Изток.

„Защо Топлофикация ни остави без отопление в най-големия студ“, питат бесни перничани. Ситуацията е така през целия ден.

Някои от хората са звъняли на Топлофикация, заради липса на топла вода, но оттам им казвали, че не знаят за проблем с водата.

Отговорът на дружеството е, че няма аварии и парното не е спирано, но ниските температури са причина топлото да не достига нужните градуси.

Коментари

коментара

72 Коментари на Абонати на Топлофикация Перник измръзнаха от студ

 1. Като плачете и се молите нищо няма да стане, не разбрахте ли за 25 години?!!! Протест и юруш на Топлофикацията – това му е майката! И никакво плащане за януари! Съд за виновниците!!!!! А като си мяукате по форумите – кой ли ви чете, наивници!

 2. Всичко в ТЕЦ „Република“ е незаконно!! СОИ,Сушилна инсталация,Парогенератори и т.н.!! Отидете и вижде при какви условия работят работниците там!! Погледнете облеклото им,баните им!! Концлагер!!Хайл Ковачки!!!! Работник от ТЕЦа.

 3. Замръзнаха въглищата в ТЕЦ „Република“, съобщи изпълнителният директор на „Топлофикация“ – Перник Любомир Спасов. Заради това основната мощност на централата – пети парогенератор, работи с една трета от мощността си.Правим всичко възможно, за да размразим въглищата, но при ниските температури е много трудно, обясни Спасов.Температурата на водата, която се подава в мрежата е 50 градуса, при обичайна 80 градуса.

 4. Истината е проста!!! Съоръженията в ТЕЦ „Република“ не работят!! Няма резервни части,всичко е на ръба!!! Ковачки не плаща на работниците. Всичко е една измама! Централата трябва да мине на газ. И да се върне на държавата или да мине в ръцете на нов собственик който да вложи пари. Където е Ковачки-там е безобразието и беззаконието!!

 5. Спасението е само в едно – всички ощетени да направим митинг еднократно пред Топлофикацията, след което да престанем да плащаме – но всички!!!!!!! Наемаме си адвокат колективно и съдим Топлофикацията!Впрочем адвокатът трябва да реши дали всеки да заведе дело или да бъде колективно – има тънкости, трябва да се изясни. Но адвокатът да бъде един и същ, да е наясно с материята!!Тогава ще се оправят много неща.

 6. ПРИ ТОЗИ СТУД И ТОВА СЛАБО ПАРНО КАК ЩЕ ПРАТИМ ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ В СРЯДА.КОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ И НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА?????

 7. Няма никаква авария. Причината е че няма въглища в теца. Това са едни скапани далавераджии заради които ние мръзнем на -20 и всеки си седи и мълчи.

 8. Граждани на Перник заведете колективен срещу тоя тец,като не си платите сметката слагат лихва ,като няма парно и вода не ви обезщетяват.

  • Ако има кадърен адвокат изопщо в нашия мизерен град, нека да даде съвет, как да се организираме потребителите и да заведем колективен иск.Ако не си търсим ние правата, ще продължават да се гаврят с нас.

   • Комунизмът остана в миналото, което очевидно не помните. Парното от същия ТЕЦ, когато беше държавен, беше такова, че в общите помещения на блока беше по-топло отколкото сега, а тъй като нямаше кранове за регулация сме отваряли прозорците като стане по-топло. В момента имаме див КАПИТАЛИЗЪМ и американски въЗпитаници!

 9. Как може даже да не ни предупредите .Все пак ние сме човешки същества .Вие ни третират като боклуци.Само знаете да взимате парите на хората.И нарушавате договора Дайте ни реална информация до кога ще сме без парно.Обяснете на хората НЕ Се КРИЙТЕ!

 10. Това беше последното парно за тази зима, за топлата вода не знам дали ще има отново, но парно не чакайте, днес с жена ми отиваме за конвектори да купуваме..

 11. Ковачки не е виновен, вината е в ръководството на теца и рудниците, в лицето на Савов, който ходи да се дупи на кметицата, и бившето ръководство допреди няколко месеца, което не си мърдаше пръста и работило за упадъка на мината. Има подмяна, но трябва още, още, още…

 12. Полският вестник „Впрост“ обявява в края на всяка година списък с „100-те най-едри риби“ от Централна и Източна Европа. През 2008 г. трима българи влизат в класацията – на 61-во място – Васил Божков, на 98-мо – Христо Ковачки и на 100-тно – Валентин Захариев. Според изданието състоянието на Христо Ковачки е оценено на 700 000 000$. Сумата е сметната на база стойността на активите, които Ковачки управлява по това време.
  Христо Ковачки заема четиринадесето място в класацията на списание „Форбс“ за най-влиятелните българи през 2013 г.[3] След него се нареждат бизнесмените Сашо Дончев, Гриша Ганчев, Богомил Манчев, Васил Божков и други.

 13. Не е важно дали е студено на цял град хора. Важното е Ковачки да удари голямата печалба. Да живеят червените олигарси. Хотели да купуват. Да илядат.

 14. ОЛИГОФРЕНИ! Усраха се ОТНОВО! Топлофикция са говняри и мръсни отрепки. А, за далаверите,….Да, няма и един вагон с въглища….. Не са си уредили доставките…. но пък ДЕРАТ НАРОДА.

 15. Таварищ съвецкия агент Първанов (Перачки му пере само дьэнгите).

  Птицата ви кьорава гадни комунисти, що не минете на газ? Нали за пред ЕС сте на газ. не на кьомур! Всички ви знаем гадните номера. при мИнус 15 градуса да са хладки радиаторите…. Кога ще ИМА ПАРНО? Август? Дано да има Бог, да си платите гОрко вашта мамица руска!

 16. Нямало въглища затова било слабо парното.Като дойде датата за плащане на парното мене питат ли ме дали имам пари? Сега и мене не ме интересува – плащам и искам топли радиатори, а не студени.

 17. Нямат въглища,за да подържат необходимата температура.На Ковачки не му пука за това, че перничани мръзнат. Много скоро ще затрие дружеството, нали си има други печеливши.

Коментирай